Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Introduksjon til LASIK-øyekirurgi

Beste prisene - Focus Dailies

  • 3.
  • 257 kr257
  • Shopping4net

Søk etter Focus Dailies linser her


Hvis du trenger synskorreksjon og er lei av å slåss med kontaktlinser bør du vurdere LASIK-øyekirurgi.

Innholdsfortegnelse

Du har sikkert mange spørsmål om prosedyren, dets sikkerhet, kostnad og effektivitet. For å hjelpe deg som lurer på om LASIK er riktig for deg vil vi gi deg liltt grunnleggende informasjon.

Hva er egentlig LASIK?

LASIK står for Laser Assisted In-Situ Keratomileusis. Det er refraktiv kirurgi som omformer hornhinnen. Prosedyren gjør at pasientene hverken trenger kontaktlinser eller briller lenger (selvom lesebriller kan kreves på enkelte punkter).Noen rapporterer også at de har fått bedre enn 20/20 syn.

Introduksjon til LASIK-øyekirurgi

Hvordan fungerer LASIK?

Prosessen starter når kirurgen skjærer en klaff i hornhinnen. Denne klaffen skapes ved hjelp av et mikrokeratomeblad eller en laser. Kirurgen flytter deretter klaffen, enten ved å bruke alkohol til å flyte den ut av veien eller ved å løfte den med mikrokeratomebladet. Kirurgen fjerner vev under hornhinnen med en excimerlaser. Denne fjerningen eller "ablasjonen" former om hornhinnen, noe som muliggjør et mer detaljerikt syn. Når prosedyren er ferdig, bretter kirurgen klaffen ned igjen.

Hvem er kvalifisert for LASIK?

LASIK er et alternativ for både nærsynte og langsynte enkeltpersoner som krever korrigerene linser, inkludert dem med astigmatisme. Pasienter med helseplager, spesielt med øynene, må kanskje utsette LASIK.

Hvem er kvalifisert for LASIK

Er LASIK smertefult?

LASIK-kirurgi er vanligvis raskt og smertefritt. Operasjonen tar vanligvis cirka fem minutter å utføre - du er inn og ut på svært kort tid. I de fleste tilfeller opplever pasientene en umiddelbar synsforbedring, mens hos enkelte kan det ta opp til noen uker etter selve inngrepet.

Ha en seriøs samtale med din optiker og hør alle de risikoer og fordeler involvert med LASIK. Mens LASIK er relativt enkelt og trygt, er det viktig at du er helt komfortabel med prosedyren.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.