Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Øyeoperasjon: Spørsmål du kan stille legen

Beste prisene - Dailies Total 1

 • 3.
 • 378 kr378
 • Shopping4net

Søk etter Dailies Total 1 linser her


Mange har vært i den situasjonen at de sitter inne hos en lege og skal utføre en øyeoperasjon og føler at de er i en litt “defensiv” situasjon fordi man nesten føler seg priviliegert for å få lov til å være der inne. Problemet er at man kanskje er litt for overanspent og klar til å komme i gang med selve operasjonen og derfor prøver å unngå å stille spørsmål som potensielt sett kan gi ubehagelige svar.

Dette spør du kirurgen om

Men allikevel er det en del spørsmål du bør stille i en slik posisjon – tross alt er det dine øyne og din fremtid det handler om. Du bør virkelig tørre å stille kritiske spørsmål som kan belyse sider av laseroperasjonen som du nok kanskje er litt bekymret for.

Øyeoperasjon: Spørsmål du kan stille legen

Her er noen spørsmål du kan stille for å være sikker på at du har med en seriøs lege å gjøre.

 • Hvor mange prosedyrer har du gjort?
  Det er ikke alle kirurger som er like erfarne og det er stor forskjell på hvor mange øyne en 30 år gammel lege har operert og hvor mange en 50 år gammel har operert.

 • Hva er din komplikasjonsrate, og hvordan kan dette sammenlignes med nasjonale gjennomsnittet?
  Det foreligger nok ingen nasjonal statistikk over hvilke øyeklinikker som har de mest misfornøyde kundene eller som utfører de fleste «feilene». Allikevel er dette et tema du bør ta opp – spesielt hvis klinikken opererer i den litt dyrere enden av prisskalaen.

 • Hva er dine resultater målt statistisk, og hvordan er disse sammenlignet med landsgjennomsnittet?

 • Har denne øyeklinikken noen gang hatt erfaringer med at folk får alvorlige øyeinfeksjoner etter behandling? Hvis ja, hva er det som forårsaket dette?

  Nå sier jeg ikke at du skal prøve å gjøre det hele om til en intervjusituasjon, men det er faktisk viktig å vite en del ting når man skal ta en øyeoperasjon. Selv var jeg veldig ivrig med å utveklse mailer før jeg la meg “under kniven” da jeg anså denne operasjonen som rimelig risky (noe det viste seg at den selvfølgelig ikke var).

  Men hvis du er skeptisk eller har noen spørsmål; fyr løs. Det er bedre å spørre en gang for mye enn å velge en kirurg som ikke har styr på tingene sine.

  Du finner uansett mye informasjon på internettsidene til den klinikken du har sett deg ut. Les deg opp først på dette, for så å gå til kirurgen med noen direkte spørsmål.

Dette spør du kirurgen om


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.