Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Øyeoperasjon – klinikk i Århus

Beste prisene - Dailies Total 1

  • 3.
  • 378 kr378
  • Shopping4net

Søk etter Dailies Total 1 linser her


Her i Århus er det en klinikk som ligger inntil Banegården som utfører øyeoperasjoner. Har vært i kontakt med et par stykker som har utført en slik behandling på akkurat dette stedet, noe jeg har fått varierte tilbakemeldinger på. For å si det sånn; ikke alle er fornøyd.

Hun første jeg pratet med tok en øyeoperasjon for ca ett år siden, og har hatt nærmest konstant tåkesyn i ettertid. Alt hun hadde å si om etterbehandlingen var bare at hun ble henvist videre til en optiker som ikke kunne være særlig mye til hjelp med problemet hennes.

Øyeoperasjon – klinikk i Århus

Kunden drar nå nesten ukentlig til en lege for å sjekke ut om hun kan få fikset øyeproblemet.

Dette med tåkesyn etter en øyeoperasjon er ikke et fenomen som bare inntreffer for folk som tar en slik operasjon i Århus, men er naturligvis et internasjonalt problem – kanskje spesielt på klinikker der man ikke har så god erfaring og godt utstyr til å utføre en feilfri operasjon.

Noen er fornøyde med øyeoperasjonen

Noen er fornøyde med øyeoperasjonen

Men det skal også sies at jeg har pratet med en fyr som er i starten av 20-årene som mener at både service og alt annet har vært upåklagelig i henhold til hva han kunne forvente. Fyren er norsk, og har vurdert øyeoperasjon i både Bergen, København og Oslo før han falt ned på denne klinikken – som rett og slett kunne ”tilby meg mer enn de andre klinikkene til sammen”.

Vi holder oss i hvert fall helt nøytrale i forhold til å anbefale noe som helst av klinikker som ligger i Norden eller utenfor Norden for den saks skyld.

Selv vil jeg i hvert fall anbefale å lese litt rundt på de forskjellige forumene og liknende som finnes på internett for å finne ut hvor man kanskje bør ta en øyeoperasjon og hvor man bør holde seg unna en.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.