Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Hvor får du billigst laseroperasjon for øye?

Beste prisene - Dailies Total 1

  • 3.
  • 378 kr378
  • Shopping4net

Søk etter Dailies Total 1 linser her


Kostnadsgunstig øyeoperasjon

Mange spør oss nettopp dette spørsmålet per mail og i diverse kommentarfelt. Spørsmålet er jo ganske enkelt; hvor får du billigst laseroperasjon for øye?

Kostnadsgunstig øyeoperasjon

Og for å skyve vekk samtlige andre faktorer man både bør og skal ta hensyn til når man skal ta en øyeoperasjon, så kan jeg jo svare kjapt og enkelt; i ett eller annet lavkostland som Thailand, Kambodsja, deler av Øst-Europa samt sånn cirka hele Sør-Amerika. Der vil du få en billig laseroperasjon dersom det er det du ønsker.

Når det er sagt, så er det ikke nødvendigvis dette jeg vil anbefale i det hele tatt. Skal man blindt dra utenlands for å spare 5000 kroner på noe som vil sette helsen din på spill, så vil jeg faktisk begynne å undre med tanke på hvor mye du tør å gamble på livskvaliteten din.

Det er haugevis med historier fra folk som har dratt til nevne nasjonaliteter og områder og fått livet sitt ødelagt av en laseroperasjon som aldri burde funnet sted – og som kanskje involverte kirurger uten særlig god medisinsk utdannelse.

Mitt råd er; vær forsiktig.

Og om du er i tvil, så bør du først forhøre deg med diverse norske øyeklinikker og høre hva de mener, samt ta temaet opp med folk du kjenner som har vært i samme situasjon. Det er faktisk flere enn du tror som i Norge har tatt en øyeoperasjon med laser.

I kronologisk rekkefølge med tanke på lavkostland der det er billig å ta en laseroperasjon, så vil jeg nok rangere det som følgende:

  • Thailand.
  • Hviterussland.
  • Polen.
  • Deler av Sør-Amerika.

Det er vel disse fire områdene som rangerer svært høyt med tanke på ”laseroperasjon-turisme” hos nordmenn.

Pris eller kvalitet?

Det er ikke slik at pris og kvalitet alltid hører sammen, men ofte finnes det en eller annen korrelasjon. Leger som er godt utdannede og har bred erfaring vil naturligvis ta en høyere pris for en LASIK-operasjon enn det nyutdannede kirurger tar.

øyeoperasjon-Pris eller kvalitet?

Teknologien har heldigvis kommet så langt nå til dags at klinikkene bruker utstyr som utsetter pasienten for minimal risiko. Hvis et tilbud er for godt til å være sant eller selgeren/kirurgen er for aggressiv, så bør du backe unna og finne en annen klinikk.

Vi har for øvrig skrevet en egen artikkel dedikert til øyeoperasjoner i utlandet for å gi nordmenn best mulig informasjon om valg av klinikk, pris, muligheter, norske selskaper man skal kontakte, osv.

Anbefalt lesning for alle som vurderer en utenlandstur.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.