Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Min historie: Øyeoperasjon i Barcelona

Beste prisene - Biofinity

  • 3.
  • 335 kr335
  • Shopping4net

Søk etter Biofinity linser her


Jeg tenkte å ta meg en tur til Barcelona for å få fikset litt på øynene mine. Var veldig klar over at det grunnet Euro-krisen hadde blitt et svært lavt kostnadsnivå i landet, og selv øyekirurgene slet med å skaffe seg jobb.

Jeg tenkte å ta meg en tur til Barcelona for å få fikset litt på øynene mine. Var veldig klar over at det grunnet Euro-krisen hadde blitt et svært lavt kostnadsnivå i landet, og selv øyekirurgene slet med å skaffe seg jobb.

øyeoperasjon - Barcelona

Er vel bare Barcelonas fotballspillere som virkelig kan føle seg skikkelig sikre på at de har en lønning de kan være stolt av i forhold til spansk standard. Sjekk prisen på fotballbilletter til Barcelona om du ikke tror på meg at det er mye penger involvert i spansk fotball allerede.

Barcelona lå rett og slett brakk i det jeg ankom et av de mest luksuriøse hotellene. Nå skal jeg ikke overdrive, men jeg tenkte egentlig “hva er det jeg har begitt meg ut på?” når jeg så hvor mye fattige folk som fantes i Spania.

Uansett; jeg skulle bare ta en øyeoperasjon og komme meg unna.

Ankom øyeklinikken på dag nummer 2, og ting virket som de skulle. Var vel noen få avvik fra hvordan ting så ut i katalogen jeg hadde fått fra selskapet, men hvem er det ikke som ljuger på seg litt ekstra når man skal lokke folk med penger?

Alt i alt virket veldig ordentlig, og jeg tenkte umiddelbart at jeg skulle få bedret synet. Og joda, det fikk jeg også.

Hvordan gikk øyeoperasjonen?

Selve øyeoperasjonen tok vel bare et par minutter på hvert øye. Måtte sitte i bekmørket på hotellrommet mitt og vente på at øynene skulle bli vant til lys, så den neste uken har jeg egentlig ikke veldig mye å melde fra om. Mye tørketid kan man jo godt si.

Når jeg kom tilbake til Norge, så hadde jeg et perfekt syn i tillegg til at jeg hadde spart rundt 20,000 norske kroner på å ikke ta den i Norge. Vel…jeg hadde lett gjort det igjen dersom jeg hadde sjansen.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.