Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser - Prissammenligning

Kontaktlinseronline.no - Kontaktlinser i Norge Kontaktlinser - Alltomlinser.se Lensshopper.co.uk - Contact Lenses in the United Kingdom Kontaktlinsenguide.de - Kontaktlinsen in Deutschland Lensshopper.com - Contact Lenses in the United States Lentillesdecontactonline.fr - Lentilles de Contact en France Nettilinssit.fi - Piilolinssit Lentiacontattoonline.it - Lenti a Contatto in Italia Lensshopper.nl - Contactlenzen

Facebook

Øyeoperasjon – erfaringer fra ekte mennesker

Beste prisene - Dailies Total 1

  • 3.
  • 378 kr378
  • Shopping4net

Søk etter Dailies Total 1 linser her


Selv har jeg lenge tenkt til å ta en øyeoperasjon med laser, men har i lengre tid slitt med å finne gode erfaringer fra folk som har tatt en slik operasjon.

Innholdsfortegnelse

For det er jo ingen tvil om at når man skal ha en LASIK-operasjon, så bør man være sikker på at det er legitimt sted man tar operasjonen på.

Øyeoperasjon – erfaringer fra ekte mennesker

Og med det bør man skaffe seg sikre kilder på at klinikken utfører gode øyeoperasjoner.

For noen ting skal man faktisk være veldig forsiktig med når man søker etter slik informasjon. Jeg som så smått er i bransjen med tanke på sponsede innlegg på internett vet veldig godt at veldig mange ”erfaring”-nettsteder er proppfylt med nettopp slike innlegg som er betalt av de forskjellige øyeklinikkene.

Også på diskusjonsfora på internett er det veldig vanlig for de forskjellige øyeklinikkene å opprette brukerprofiler for å fremme sin egen bedrift. ”Fantastisk service, gode brukervilkår og god oppfølging – synet mitt er perfekt nå!”-innlegg kan du ganske trygt styre unna.

Så hvor finner man objektiv informasjon om de forskjellige øyeklinikkene i Norge?

Vi prøver i hvert fall å gi så mange som mulig den kunnskapen de trenger for å velge riktig sted å ta øyeoperasjon. Har du spørsmål rundt hvordan man helst bør angripe en problemstilling som er beskrevet i denne artikkelen, så kan du ta en titt på våre tips:

“Innholdsmarkedsføring” i norske nettaviser

Ikke ta alt for god fisk. Hvis noe typisk er “for godt vinklet”, altså innlegg som skryter litt for mye av en spesifikk klinikk, så kan du være helt sikker på at det enten er et sponset innlegg eller at det er spam.

Mange nettaviser har nå i større og større grad begynt å selge det som kalles “innholdmarkedsføring” hvor det etiske aspektet opererer svært ofte i en gråsone. La meg ta et eksempel:

En artikkel med overskriften “Slik ble jeg brillefri på 10 minutter!” publisert på Nettavisen vil typisk ha en smilende blond dame som hovedbilde. Videre i teksten leser man om hvordan Tone (?) gikk rett inn i øyeklinikk XXX (sett inn navn på tilfeldig valgt norsk klinikk) og kom ut med et utmerket syn! Videre oppsummerer artikkelen fordelene med en øyeoperasjon og hvordan man enkelt kan få finansiering “sponset” av klinikken slik at penger ikke skal være noe problem.

Slike poster er ikke objektiv informasjon. De er faktisk det motsatte.

Skjult reklame på diskusjonsfora og egne nettsider

Om det er et innlegg på et diskusjonsforum av en fersk bruker (typisk en med 1-2 poster) som hyller en spesiell klinikk som utfører øyeoperasjoner, så vil du mest sannsynlig lese tekst fra en som jobber i nevnte firma.

Hold deg unna slike poster.

Man trenger heller ikke oppsøke «objektive» nettsider for å få servert slik skjult reklame. Enkelte av de norske klinikkene har nemlig vært fredige nok til å spamme ned egne nettsider med informasjon om hva deres egne pasienter tenker om bedriften. Hvis du tror at noen av dem vil være i nærheten av å tillate misfornøyde pasienter med å gi tilbakemeldinger, så har du misforstått hvordan dette konseptet fungerer.

Det er ofte i en underside kalt «Hva mener pasientene våre?» at øyeklinikkene ramser opp tre-fire tilfeldige folk som mener at service, pris, profesjonalitet, resultat og etterbehandling er helt tipp topp. Alt på stell! Helt perfekt!

Så ja. Dette er nok noe som bør få alarmklokkene til å ringe. Her er det noe galt.

Du bør med andre ord aldri stole på at øyeklinikkene presenterer slik informasjon på en ordentlig måte. Det har også vært rapporter på at enkelte klinikker har tilbudt potensielle kandidater å «få snakke med noen som allerede har blitt operert». Du kan selv tenke deg at dette ikke er de som har slitt med tåkesyn i uker og måneder etter endt operasjon.

Kjenner du noen som har tatt en øyeoperasjon?

Det å ha førstehåndskunnskap fra noen du kjenner er helt klart det beste. Hør med venner og familie om noen av dem har tatt en øyeoperasjon – eller om de kjenner noen som har det. Slik kirurgi er såpass godt utbredt i Norge nå om dagen at det skal godt mulig gjøres å ikke klare å koble seg opp til noen med erfaringer rundt emnet.


Kontaktlinser Online

Om Kontaktlinseronline.no | Kontakt oss | Presse | Personvernerklæring | Tips en venn | Sitemap
Kontaktlinse verdikort | Kontaktlinser - historie


Kontaktlinseronline.no er et uavhengig nettsted med informasjon om kontaktlinser, ikke tilknyttet noen forhandler eller distributør.

Copyright © 2006-2024, Kontaktlinseronline.no - All Rights Reserved.